Милена е на 43 години от Кюстендил и по професия

...
Милена е на 43 години от Кюстендил и по професия
Коментари Харесай

Милена от „Фермата” : Много отдавна сме захвърлили корените си

Милена е на 43 години от Кюстендил и по специалност е лесовъд. Известна е измежду околните си като Горския, през днешния ден тя работи във компания с 30 мъже и е уверена, че всяка жена може по едно и също време да се развива в типично мъжка специалност и да бъде същинска жена. Умее да управлява и по нейните думи мъжете й козируват. Единственият, който може да я слага на мястото й, е личният й брачен партньор - Светослав. Затова и откакто се прибере вкъщи, Милена се трансформира във всеотдайна стопанка, отдадена на фамилията си и двете си деца. Истински патриот, тя е твърдо решена да успее в България. Участието си във „ Фермата “ посвещава на собствен непосредствен, който неотдавна е умрял. Освен на качествата си в кухнята и типично мъжките действия като сцепване и рязане Милена ще разчита и на шанса, с цел да стигне до първото място в шоуто.

- Колко голямо предизвикателство се оказа „ Фермата” за човек, който не може да се уплаши нито от работа, нито от природа?
- (Усмихва се.) Работата действително не ме изненада. По-скоро ме изненадаха характерите на хората, но дори и това не е съвсем вярно, защото всичко, което се случи, беше напълно очаквано за мен.



- В какъв смисъл очаквано?
- Имам предвид като поведение и реакции на хората. Включително очаквах и типа на коментарите отвън. Българинът просто си е такъв. Не умее да вижда истината. Но това не е изненада, а факт. А иначе идеята да участвам в този формат, дойде от моя приятелка, а аз я прегърнах, защото беше начин да се откъсна от ежедневието и да се върна към детството си. За мен това наистина бе част от детството – дори и занаятите, които се предлагаха вътре, повечето от тях съм виждала как се правят на живо. Страшно много ме трогнаха обичаите.

- А защо те впечатляват толкова, независимо дали позитивно или негативно, коментарите извън формата? Живеем във времето на така наречените хейтъри, които често атакуват заради самата атака, не толкова по смисъл.
- Права си за това, да, но българинът коментира първосигнално абсолютно винаги. А позитивните думи бяха насочени към лицемерните хора във „ Фермата”, което ми доказва, че в България всеки гледа само това, което иска да види. Никой от коментиращите обаче не си даде сметка защо Роман псува Росица така?! Със сигурност е, защото е провокиран от нещо, но… българинът наплю него в случая. За мен това е поредното доказателство, че ние сме такива – обичаме да лепим етикети.

Цялото интервю с Милена от " Фермата " четете на show.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР