Милен Зайков е на 43 години от Бургас. Страда от

...
Милен Зайков е на 43 години от Бургас. Страда от
Коментари Харесай

Да помогнем! Учител се нуждае спешно от трансплантация на бъбрек

Милен Зайков е на 43 години от Бургас. Страда от бъбречно заболяване от раждането си. Благодарение на извършено лекуване бъбреците му действат обикновено, само че се разболява от шарка, която след това предизвиква бъбречна непълнота. Следващите пет години прекарва на хемодиализа.

През 1997 година му вършат трансплантация в Санкт Петербург, Русия и по този начин животът за него стартира изначало. Милен приключва логика на психиката във Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий ", където среща своята брачна половинка, с която са дружно и до през днешния ден и се радват на две прелестни бебета - близнаци.

В момента Милен Зайков е психолог в ОУ "Антон Страшимиров " село Дебелт. За страдание през август 2017, след прекарана тежка уроинфекция, бъбрекът понижава фрапантно функционалността си, животът му е в заплаха и незабавно е включен още веднъж на хемодиализа.

За да може да води естествен метод на живот, да бъде до децата си, да ги гледа по какъв начин порастват и да го познават когато пораснат, той още веднъж се нуждае от бъбречна трансплантация. Така всичко стартира от начало.

Клиника в Турция е подготвена да извърши трансплантацията, а офертата е на стойност 35 000 $, което е непостижима сума за учителя и неговото семейство.

Милен Зайков споделя: "Надявам се, че има положителни хора, които ще ми подадат ръка и дружно ще съберем сумата, с цел да мога да пребивавам обикновено и да се веселя на това, за което съм мечтал години. "

Сметката за вашите дарения е:

BG82BPBI79314046064701
BIC:BPBIBGSF
Милен Маргаритов Зайков
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР