Милен Велчев планира шоу кариера за своя син – ще

...
Милен Велчев планира шоу кариера за своя син – ще
Коментари Харесай

Синът на Милен Велчев с дебют в киното – в „Революция Х“! Диляна Попова втрещи на премиерата

Милен Велчев възнамерява шоу кариера за своя наследник – ще го прави актьор. Това стана ясно на премиерата на новата българска комедия „ Революция Х”. В нея прощъпалник пред камера прави точно наследникът на някогашния финансов министър от държавното управление на Симеон Сакскобургготски.

Гордият баща бе запазил цялостен ред в залата, с цел да гледа с родата първата кинороля на сина си Виктор.

„ Революция Х” е кино продължение на тийнейджърския сериал на Би Ти Ви „ Революция Z”, единствено че действието се развива на морето през ваканцията вместо в София през образователната година. Школският шеф Цеков води учениците на летен лагер. Синът на Велчев не може да се похвали с най-голямата роля в продукцията, само че пък героят му е живописен, занимателен и внася компактност в действието, написа „ Уикенд “.

Момчето е един от „ шпионите” на шефа Цеков (в ролята – Георги Кадурин). Виктор се оправя сносно с актьорската си задача. На външен тип пък е одрал кожата на татко си, тъй че, в случай че един ден стане професионален артист, няма да се отърве от последователки. Бившият финансов министър изглеждаше повече от удовлетворен от представянето на сина си на огромен екран, както апропо, и режисьорът Димитър Гочев.

Голямата изненада във кино лентата обаче е Димитър Бербатов. Той се оправя съвършено с ролята на мафиотски необут. За страдание на почитателите, Бербо не пристигна на премиерата, защото по същото време бил на съвещание на фондацията си. Затова пък бе заречен да почете празненството с екипа, което се развихри в дребните часове на нощта. И други знакови артисти в лентата не пристигнаха на първата прожекция – Александър Сано и Бойко Кръстанов. Обяснено бе, че са заети с по-важни каузи. Иначе на екран и двамата означават блестящо наличие. Ролите им са като подигравка на сериала „ Под прикритие – Сано е мафиот, а Кръстанов – ченге под прикритие. Разликата е, че в „ Революция Х” са доста по-смешни.

Хубавата Диляна Попова втрещи почитателите със стайлинг. Тя стъпи на аления килим във тип, който е подобаващ само за подготовка. Манекенката бе в спортен екип и маратонки, само че пък с транспарантно боди с гол тил. Злобни лелки незабавно зашушукаха, че май не знае къде се намира. „ Това ли е хубавицата от рекламите?”, разясниха колежки на хубавицата. Тя обаче изобщо не се поинтересува какво се приказва за нея, защото очевидно се води от правилото, че не следва модата, а я постанова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР