Милен Цанов е обикновен българин с необикновена история. Вдъхновен, предприемчив,

...
Милен Цанов е обикновен българин с необикновена история. Вдъхновен, предприемчив,
Коментари Харесай

Вдъхновяващо: от Букурещ до София на колело! Един смел българин в подкрепа на фондация “Дечица”

Милен Цанов е елементарен българин с невероятна история. Вдъхновен, деятелен, успяващ, благополучен, с разрастващ се бизнес, ужасно семейство, две чудесни дъщери и любяща брачна половинка. Живот “по мед и масло”, една мечтана и красива приказка до мига, в който влюбената и до през днешния ден като в ученическите си години двойка не чува страшната диагноза, която лекарят слага на мъжа - напредничав рак на езика и не повече от шест месеца живот.

Жесток удар от ориста, който обаче не пречупва духа на Милен и неговата обичана Ади. Благодарение на фамилията си, на силата и волята, на поддръжката от страна на любящата си половинка, която е неразделно до него във всеки един момент, през днешния ден, за благополучие, Милен е по-силен и по-щастлив от всеки път. Започнал напълно нов, здравословен метод на хранене и подложил се на лекуване с естествени средства, мъжът съумява да пребори подлата болест.

Днес той е ентусиазъм за близки и другари, знайни и незнайни хора, които са останали вечно белязани от силата на неговия дух и волята му за живот, разказани след това най-добре в книгата му “Непрочетена книга за здравето. Пътят на смяната! Ние победихме рака!” Днес Милен се е отдал на благотворителни дела и следващата такава е в поддръжка на фондация “Дечица”.

В рамките на четири дни - от 28 до 31 октомври, Цанов ще колоезди и бяга по маршрута Букурещ - София, а събраните средства ще отидат за основаната от Богдана Манова организация за подкрепяне и развиване на деца в неравностойно състояние. Всеки от Вас, който има предпочитание, може да поддържа Милен и фондация “Дечица”, като подари средства в crowdfunding акцията тук!

Здравейте, уважаеми Приятели!

Преди седмица взех решение да се впусна в следващото спортно предизвикателство, което този път обаче взех решение да обвържа с една идея. Една идея в името на добротата и съпричастността към един детски център, в който нуждаещите се получават грижа, обучение, любов и забавление. Фондация „ Дечица “, основана от нашата скъпа другарка Богдана Манова, е фондация за подкрепяне и развиване на деца в неравностойно състояние, с която по едно стичане на събитията се срещнахме преди две години. Две години, в които припознахме другарството и поддръжката към още една идея на положителното.

Позволих си да потърся измежду вас, Приятелите си, поддръжка с молба да дарите средства в името на спорта и фондацията. Аз не желая да дарите тези средства с мисълта, че се изискват без противоположна връзка от моя страна. Аз, Милен Цанов, ще колоездя от Букурещ до София 640 км, а по-късно и ще търча в името на събраните средства.

През последните 20 години аз бях на ваше разположение за всяка ваша молба, всяка мечтана поддръжка. За първи път си разрешавам да помоля и аз за нещо отговорно и с полагане на старания от моя страна. Наистина имам вяра, че моята История, която въодушеви стотици, е докоснала по избран метод и вас, и вие ще подкрепите спортното предизвикателство, в което се впускам непринудено, с голямо предпочитание и отговорност да събера сумата, която съм заречен на фондация „ Дечица “.

Дали бих могъл да събера тази сума без вас? Да, мога. Идеята обаче не е в това, а в съпричастността, която чакам моите Приятели, на които съм дал доста като човек и експерт, да споделят с мен. И защото срокът за събиране на средствата изтича след няколко дни, апелирам ви да отделите от скъпото си житейско и професионално време, да надникнете в по-долуподадения линк, и да отворите портфейлите си със благотворителност и доброта. Благодаря ви от все сърце за поддръжката.

Милен Цанов

Всеки от Вас, който има предпочитание, може да поддържа Милен и фондация “Дечица”, като подари средства в crowdfunding акцията тук!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР