Милен Райчев, който е брат на Серафим Райчев-Немия, обвиняем за

...
Милен Райчев, който е брат на Серафим Райчев-Немия, обвиняем за
Коментари Харесай

Задържан е брата на Немия, който е обвинен за убийство в Атина


Милен Райчев, който е брат на Серафим Райчев-Немия, обвинен за убийството на предприемач в Атина, е арестуван при взаимна акция на звено " Кобра ", бранш " Издирване " в Главна дирекция " Национална полиция ", ГДБОП и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Това заяви на нарочна конференция шефът на хасковската полиция старши комисар Ангел Цанков.

По думите му, карцерът е осъществен в жилище в петък, с цел да бъде избегната заплахата да пострадат инцидентни хора. Арестуваният не е оказал опозиция при задържането, посочи Цанков.

33-годишният Милен Райчев е разгласен за интернационално търсене с Европейска заповед за арест от Апелативната прокуратура в Атина през април 2019 година, сподели заместник-окръжният прокурор на Хасково Делчо Лавчев. Той посочи, че българинът е считан за помощник при убийството на Янис Макрис, което е станало през октомври 2018 година в Атина.

" Да ми покажат видео или фотоси, че съм бил там или съм направил тези неща, в които ме упрекват ", сподели Милен Райчев пред Окръжния съд в Хасково, който прегледа мярката му за неотклонение в понеделник.

Райчев изиска от съда да бъде подложен под домакински арест, само че магистратите му постановиха непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража " до разглеждане на делото му за екстрадиция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР