Милано. Треньорът на Милан Стефано Пиоли отправи любопитно послание към

...
Милано. Треньорът на Милан Стефано Пиоли отправи любопитно послание към
Коментари Харесай

Стефано Пиоли отправи любопитно послание към лидера Интер

Милано. Треньорът на Милан Стефано Пиоли насочи любопитно обръщение към водача в Серия А Интер след триумфа с 4:2 като посетител над Емполи в 19-ия кръг на шампионата, който бе и финален за календарната година. “Нерадзурите ”, които са настоящ първенец на Италия ще зимуват на върха с 46 точки, до момента в който Милан е втори с 42.

“Миналата година ние бяхме зимен първенец, само че не спечелихме купата. Всичко занапред следва ”, разяснява Пиоли.

Милан стигна решително до триумфа, откакто водеше в резултата съвсем от самото начало. Франк Кесие, който излезе в нова роля на терена, даде задатък на “росонерите ” в 12-ата минута. Недим Байрами изравни в 18-ата, само че по-късно след попадения на Кесие (42), Алесандро Флоренци (63) и Тео Ернандес (69) гостите от Ломбардия изковаха триумфа. В самия край Андреа Пинамонти от дузпа оформи крайното 2:4.

“Съперникът беше доста тежък. Днес трите точки бяха най-важното, защото имахме потребност от тях след загубата от Наполи в предишния кръг ”, сподели още Пиоли, който очерта нова цел пред Милан - спечелването на повече от 79 точки през сезона. Толкова беше активът на Милан през предходната акция, когато първенец с 91 стана Интер.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР