Милано. Наставникът на Милан Стефано Пиоли пое вината за слабата

...
Милано. Наставникът на Милан Стефано Пиоли пое вината за слабата
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Отново показахме, че можем да обръщаме мачове с хората от пейката

Милано. Наставникът на Милан Стефано Пиоли пое виновността за слабата игра на тима през първото полувреме на мача от шампионата за Купата на Италия против Дженоа. “Росонерите ” се класираха за 1/4-финалите след победа с 3:1 след продължения. Пиоли разяснява и контузията на бранителя Фикайо Томори, който беше наложително сменен още преди почивката.

“Очевидно не съм си приключил работата, щом влязохме в мача с неправилна настройка. Не бяхме задоволително решителни и виновността е моя. Липсваше ни активност и сами си направихме дуела сложен. Много искахме да победим и успяхме да обърнем нещата в наша изгода, само че би трябвало да работим върху грешките си ”, показа опитният експерт.

“Не мисля, че сме рискови единствено с офанзиви по левия фланг. Там имаме играчи, които са положителни в обстановки един на един, до момента в който отдясно би трябвало да се освобождаваме с повече придвижване. В тима ни има баланс, само че през днешния ден просто не започнахме нападателно, а това значи, че не съм подготвил момчетата по най-хубавия метод ”, съобщи самокритично Пиоли.

“Ноември беше доста сложен с травмите на съществени играчии платихме цената за това. Сега е странна обстановката с чакането на резултатите от тестванията за COVID-19, само че още веднъж показахме, че можем да обръщаме мачове с хората от пейката. Колкото повече футболисти имам разполагаем - толкоз по-добре. Надявам се травмата на Томори да не е сериозна. Той почувства изтръпване в коляното и не можеше да продължи. Дано е подготвен за понеделник ”, добави Пиоли.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР