Милан Шкриниар потвърди, че иска да остане в Интер и

...
Милан Шкриниар потвърди, че иска да остане в Интер и
Коментари Харесай

Шкриниар: Чакам предложение от Интер

Милан Шкриниар удостовери, че желае да остане в Интер и след 2023 година, като съобщи. 27-годишният футболист получи премията за най-хубав словашки състезател за трета поредна година и приказва пред локални медии след церемонията.

„ Спечелихме купата предишния сезон и можем да я дублираме в този момент. Ние сме малко по-назад в таблицата, само че Серия А е уравновесена лига и скоро ще се върнем към пътя на успехите. Милан и Наполи ни изпреварват, само че имаме още един мач. Искаме купата “, сподели бранителят, представен от FCInternews.

„ Договорът ми изтича през 2023 година, само че мисля, че ще остана по-дълго. Представям си, че клубните шефове са щастливи и желаят да ми предложат нов договор ", съобщи Шкриниар.

Skriniar: "Penso che rinnoverò con l'Inter. Scudetto? Qualche errore, ma siamo in piena corsa "
— FcInterNews.it (@FcInterNewsit)
Много звезди на Интер неотдавна удължиха договорите си с първенците от Серия А. Алесандро Бастони, Федерико Димарко, Николо Барела и Лаутаро Мартинес сложиха подписа си под нови контракти през последните няколко месеца.

Марсело Брозович ще бъде идващият и съгласно La Gazzetta dello Sport, а Интер ще разгласи удължаването му в околните часове. Тогава ще пристигна време да за договаряния и със Шкриниар. Словашкият национал е изиграл 204 мача с екипа на „ нерадзурите “ след прекосяването му от от Сампдория през 2017 година

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР