Милан се наложи над с 4:0 в късния неделен мач

...
Милан се наложи над с 4:0 в късния неделен мач
Коментари Харесай

Милан отнесе Наполи с 4:0 насред Неапол

Милан се наложи над с 4:0 в късния неделен мач в италианската Серия А. Благодарение на триумфа и загубата на Интер, росонерите се изкачиха на трета позиция. Наполи остава водач с 16 точки задатък пред втория Лацио. Милан е с още четири точки обратно. Загубата беше едвам трета за южняците през сезона. Поражението е година

Сблъсъкът в Неапол беше първи от серията от три мача за 20 дни сред противниците. Другите два са на четвъртфиналите в Шампионската лига.

Най-добри в редиците на гостите бяха Рафаел Леао (два гола) и Брахим Диас (гол и асистенция). Милан взе задатък от 2:0 още до 25-ата минута. Диас изведе Леао за 0:1, а след това самичък вкара второто попадение. Вратарят Майк Менян пък направи отлични спасявания при удари на Лоботка, Зиелински и Марио Руи. След почивката Леао и Алексис Саламакерс вкараха за 0:4. Така Леао стана първият състезател този сезон, вкарал повече от един път във вратата на Наполи.

Треньорът на Милан Стефано Пиоли предизвести тима си да не изпада в еуфория. „ Доволен съм от представянето и резултата. Но това беше единствено един мач. Какъвто и да беше резултата, това няма да има въздействие върху мачовете от Шампионската лига. Това ще бъдат други дуели, в друга конюнктура “, сподели Пиоли.

„ Вече няма да се споделя, че Наполи имаше шанс при жребия за Шампионската лига. Ще бъде мъчно, в случай че всеки не даде всичко от себе си “, съобщи треньорът на неаполитанците Лучано Спалети.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР