Милан победи с класическия резултат 3:0 Дженоа при гостуването си

...
Милан победи с класическия резултат 3:0 Дженоа при гостуването си
Коментари Харесай

Милан се върна на победния път с класика над Дженоа

Милан победи с класическия резултат 3:0 Дженоа при гостуването си на „ Мараси “. В воин за гостите се трансформира Жуниор Месиас, който донесе триумфа на „ росонерите “ и при гостуването на Атлетико Мадрид в Шампионската лига.

Гостите получиха удар при започване на дуела, откакто Симон Кяер получи травма в коляното. Въпреки това в 11-ата минута Златан Ибрахимович от директен свободен удар даде задатък на Милан.

„ Росонерите “ продължиха да са по-активният отбор, само че Брахим Диас и Жуниор Месиас направиха пропуски.

В добавеното време на първата част гостите удвоиха преднината си, откакто изстрел на Раде Крунич бе блокиран, а топката се озова в Жуниор Месиас, който с глава осъществя в горния десен ъгъл.

Милан продължи да притиска противника си и през втората част и в 61-ата минута Жуниор Месиас означи втория си гол в мача, откакто осъществя неспасяемо ниско в десния непряк дирек.

Така Милан бързо си върна второто място в класирането, събирайки 35 точки в актива си. Нещо повече, поради равенството 2:2 на Наполи при визитата на сасуоло, „ Дявола “ към този момент е единствено на точка разстояние от водача в подреждането. Дженоа пък остана на 18-ата позиция и е в зоната на изпадащите с едвам 10 извоювани пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР