Милан победи като гост Емполи с 3:1 в мач от

...
Милан победи като гост Емполи с 3:1 в мач от
Коментари Харесай

Милан отказа Емполи с два гола в добавените минути на мача

Милан победи като посетител Емполи с 3:1 в мач от 8-ия кръг на Серия А.

Още в 7-та минута Оливие Жиру стреля от отдалеченост, само че удара му мина около дясната греда, а единствено две минути по-късно Рафаел Леао се оказа на страхотна позиция в наказателното поле, той стреля, само че необикновено избавяне на стража на Емполи резервира нулевото тъждество. 

Докрая на първото полувреме Милан продължи да натиска, само че гол нямаше. В 36-та минута Емполи стачкува за дузпа след игра с ръка на Фоде Бало-Туре, само че съдията реши, че такава няма. 

През второто полувреме Мартин Сатриано от Емполи в 55-та минута шутира, само че топката мина настрана от гредата. Оливие Жиру пък имаше късмет от противоположната страна на терена, единствено две минути по-късно, само че още веднъж това не докара до гол. 

Сандро Тонали беше покрай отбелязването на гол в 64-та минута след ужасно осъществяване от директен свободен удар. Така мечтаният гол за Милан падна в 79-та минута, когато Рафаел Леао подаде към Анте Ребич, който единствено чукна топката в опразнената врата на домакините.

Емполи не се съобщи и потърси равнене на резултата, а до това се стигна в 92-та минута, когато Надим Байрами стреля от директен свободен удар - стравхотен гол и 1:1.

Драмата не бе завършила, тъй като в 94-та минута Фоде Бало-Туре от Милан също се разписа и даде нова преднина на отбора си. Рафеал Леао пък довърши Емполи с гол в 97-та минута, след страховит самостоятелен рейд той излезе очи в очи с вратаря, който финтира елегантно и прати топката във вратата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР