Mилан победи Аталанта с 3:2 като гост в мач от

...
Mилан победи Аталанта с 3:2 като гост в мач от
Коментари Харесай

Милан потрепери, но спечели трудното гостуване в Бергамо

Mилан победи Аталанта с 3:2 като посетител в мач от седмия кръг на Серия А. „ Росонерите “ съумяха да поведат удобно през първото полувреме с попадения на Давиде Калабрия и Сандро Тонали. В заключителните минути на дуела Рафаел Леао направи резултата типичен, а четири минути преди края на срещата Дуван Сапата върна едни попадение, след което и Марио Пашалич се разписа, оформяйки крайния резултат.

Гостите стартираха чудесно и още в първата минута откриха резултата. Вратарят на бергамаските Хуан Мусо направи груба неточност, от която се възползва Давиде Калабрия, който осъществя от близко.

Домакините имаха положителни благоприятни условия посредством Давиде Дзапакоста и Дуван Сапата, само че не съумяха да преодолеят Майк Майнян.

Милан удвои преднината си в 43-ата минута, когато Сандро Тонали проби чудесно и с изстрел в наказателното поле осъществя в долния ляв ъгъл.

В началото на второто полувреме Хуан Мусо направи решаващо избавяне след изстрел с глава от близко на Алексис Салемакерс.

В 79-ата минута резултатът стана типичен, откакто Рафаел Леао доближи до подаване в наказателното поле, след което с изстрел в горния ляв ъгъл осъществя.

Четири минути преди края на дуела Аталанта получи дузпа. Дуван Сапата застана зад топката и с изстрел под гредата понижи резултата.

Дълбоко в добавеното време Марио Пашалич вкара и втори попадение за домакините, само че това не бе задоволително за точката.

С успеха Милан резервира второто място в Серия А с актив от 19 точки, до момента в който Аталанта е осми с 11.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР