Милан отпразнува спечелената титла с шампионски парад из улиците на

...
Милан отпразнува спечелената титла с шампионски парад из улиците на
Коментари Харесай

Милан се заяде с Интер при празненствата за титлата

Милан отпразнува извоюваната купа с шампионски церемониал из улиците на Милано.

Празненствата започнаха от “Каза Милан” и стигнаха на площада пред катедралата Дуомо. Наставникът на " росонерите " Стефано Пиоли даде начало на празненствата, като благодари на последователите, които съпровождаха рейса на отбора.

Привържениците скандираха обичаните си песни, а футболистите им даваха клубни продукти от рейса. Собствениците на тима братя Пол и Гордън Сингър и някогашният президент на отбора Силвио Берлускони също поздравиха футболистите.

Играчите си разрешиха да се пошегуват с градския противник Интер. Състезателите подвигнаха транспарант с надпис " Заврете си Купата в задника ". " Нерадзурите " отсраниха точно Милан на полуфиналите за Купата на Италия, а по-късно победи Ювентус след продължения.

Златан Ибрахимович пък се подигра на някогашния си съотборник в тима Халкан Шалханоглу. През предишното лято полузащитникът съобщи, че напуща Милан, с цел да завоюва купата с Интер. Златан прикани почитателите да се свържат с футболиста, с цел да му припомнят кой е първенецът на Италия.

Това е първа купа за италианския гранд след пауза от 11 години.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР