Милан, Ница и Монако имат интерес към стража на Челси

...
Милан, Ница и Монако имат интерес към стража на Челси
Коментари Харесай

Три клуба си правят планове за Менди след новината, че вратарят е отказал нов договор с Челси

Милан, Ница и Монако имат интерес към стража на Челси Едуар Менди, чието бъдеще на " Стамфорд Бридж " наподобява много нестабилно. Според информациите на Острова сенегалецът е отказал да подпише оферти му от клуба нов шестгодишен контракт, тъй като счита, че заложената в него заплата е неуважителна към труда и качествата му. Това пък е вбесило притежателя Тод Боели и клубното управление на лондончани. 

Менди получава по към 100 000 паунда седмично, само че желае възнаграждението му да бъде изравнено с това на Кепа Арисаблага, който прибира съвсем двойно повече. След като са чули претенциите му, лондончани са отдръпнали предлагането си и сега не се водят договаряния за нов договор. До края на сегашния му подобен има още две години и половина. Според " Сън " италианският първенец Милан и френските клубове Ница и Монако наблюдават обстановката с Менди и са подготвени да насочат оферта към него.

Менди бе определен за най-хубав вратар в класацията на ФИФА за 2021 година, откакто оказа помощ на Челси да завоюва Шампионската лига през 2020-а.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР