Милан не се е отказал от идеята да привлече в

...
Милан не се е отказал от идеята да привлече в
Коментари Харесай

Заплатата на Зиеш се оказва проблем за Милан

Милан не се е отказал от концепцията да притегли в редиците си крилото на Челси Хаким Зиеш. " Росонерите " желаеха мароканеца още през лятото, само че тогава избраха вместо него да вземат Шарл Де Кетеларе. Белгиецът обаче към момента не може да разкрие най-хубавото от себе си на " Сан Сиро ", а и Браим Диас не се намира в доста добра форма и по тази причина в клуба желаят да усилят още конкуренцията в предни позиции, като още веднъж са насочили взор към Зиеш.

29-годишният футболист остави отлични усещания с изявите си за Мароко по време на Световното състезание в Катар и имаше сериозен принос за класирането на тима на 12-финал. Това още повече е убедило шефовете на Милан, че си коства да го вземат в редиците си.

На този стадий се счита, че " росонерите " ще опитат да го вземат чартърен с алтернатива за откупуване. От Челси са склонни на сходна договорка, а и самият футболист също има интерес да пристигна на " Сан Сиро ".

Оказва се обаче, че има един сериозен проблем пред прехвърлянето и това е заплатата на Зиеш. Той е изискал сред 7 и 8 милиона евро от Милан, а това е таванът на заплатите в клуба. Към момента няма състезател, който да взема толкоз пари, като сходна сума е препоръчана само на звездата на " росонерите " Рафаел Леао, в случай че той се съгласи да преподпише. В момента Зиеш получава почти 6 милиона евро в Челси, само че той се надява да си издейства по-голяма заплата точно поради мощните си игри на Световното.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР