Милан направи втора поредна грешка стъпка в италианското първенство, завършвайки

...
Милан направи втора поредна грешка стъпка в италианското първенство, завършвайки
Коментари Харесай

Безидеен Милан игра за Интер

Милан направи втора поредна неточност стъпка в италианското състезание, завършвайки 0:0 като посетител на Торино в мач от 32-ия кръг на Серия А. По този метод „ росонерите “ направиха огромен подарък на техния огромен градски противник и директен конкурент в борбата за купата Интер.

Първата заплаха в мача бе в 13-ата минута пред вратата на Милан, когато Андреа Белоти стреля с глава, само че неопределено в навън.

Футболистите на Милан имаха искания за дузпа в 29-ата минута за нарушаване против Алексис Салемакерс, само че съдията подмина обстановката.

Майк Менян се наложи да се намесва решаващо в 50-ата минута, отразявайки рисков удар на Мергим Войвода от границата на наказателното поле на Милан.

Удар на Сандро Тонали бе блокиран в 57-ата минута. Две минути по-късно Тео Ернандес имаше искания за дузпа, само че и те бяха подминати от рефера.

След това тъждество Милан е водач с 68 точки, като има две повече от втория и третия – Интер и Наполи, само че „ нерадзурите “ са с мач по-малко и в случай че го завоюват, ще излязат на първа позиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР