Милан нанесе сериозен шамар по Ювентус, след като победи съперника

...
Милан нанесе сериозен шамар по Ювентус, след като победи съперника
Коментари Харесай

Милан съкруши Ювентус в Торино и го изхвърли извън Топ 4

Милан нанесе сериозен пестник по Ювентус, откакто победи противника с 3:0 като посетител в мач от 35-ия кръг на Серия А. Головете за триумфа на " росонерите " осъществиха Диас, Ребич и Томори. След този триумф Милан е на 3-ото място с актив от 72 точки, а Юве се смъкна на петото с 69.

В 4-ата минута на дуела Де Лихт стреля към вратата на противника, само че ударът му беше блокиран. Милан отвърна с удар на Ибрахимович в 11-ата минута, само че топката мина много надалеч от задачата.В 14-ата минута Адриен Рабио пропусна да открие резултата, още веднъж състезател на Милан застана на пътя на топката. Диас пропусна да открие резултата в 21-ата минута, само че Шчесни избави в последния миг и резервира резултата 0:0.

Джорджо Киелини пропусна да открие резултата в 30-ата минута като от чиста позиция прати топката около гредата. Седем минути по-късно удар на Ернандес беше блокиран. В последната минута на полувремето Диас изведе " росонерите " напред в резултата.

В самото начло на втората част Бентанкур стреля от придвижване, само че Донарума избави. В 57-ата минута на дуела Милан получи правото да извърши дузпа, откакто съдията прегледа обстановка за игра с ръка на Киелини в наказателното поле на " остарялата госпожа ", само че Кесие я профука, защото Шчесни избави.

В 71-ата минута Ребич прати отличен пас към Чалханоглу, който стреля рисково, само че Шчесни избави тима си от ново попадение. С чудесно осъществяване Ребич направи резултата 2:0 в 78-ата минута на срещата. Имаше време и Томори да се разпише, откакто той употребява асистенция от Чалханоглу и направи резултата типичен в 83-ата минута на мача.

Пауло Дибала стреля към вратата на Донарума в края на мача, само че топката не откри задачата. Така " бианконерите " записаха много съществено проваляне от Милан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР