Милан Миятович предупреди Искра Даниловград какво може да очаква в

...
Милан Миятович предупреди Искра Даниловград какво може да очаква в
Коментари Харесай

Бивш страж на Левски: В българското първенство има доста слаби чужденци

Милан Миятович предизвести Искра Даниловград какво може да чака в конфликта с Локо Пловдив в Лига Европа. Мачът в Подгорица е в четвъртък, от 21:00 часа.

Бившият пазач на Левски изчетка състава на Бруно Акрапович за нападателния футбол, който изповядва. Черногорският пазач също по този начин не пропусна да означи, че без значение от високия брой чужденци в България, действителната класа на шампионата у нас не постоянно се подвига от този факт.

" Помня Локомотив от престоя си в Левски като доста мощен и здрав тим. А по отношение на обстоятелството, че залага на много чужденци, това не би трябвало да плаши Искра.

" България е в Европейския съюз и може да си разреши безграничен брой състезатели от общността. И това, че някой чужденец е там, не значи безусловно, че той е топкласа. Има и много слаби чужденци в локалния шампионат ".

" Локомотив залага главно на футболисти, свързани с някогашна Югославия. Такъв е и треньорът. Играят с ексцентрична скица - 3-4-1-2, ексцентрични са и като тим ", споделя Миятович пред vijesti.me.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР