Милан изкова пореден безценен успех срещу състава на Верона, надделявайки

...
Милан изкова пореден безценен успех срещу състава на Верона, надделявайки
Коментари Харесай

Треньорът на Милан разкри за надъхващи думи от Ибрахимович към играчите

Милан изкова следващ скъп триумф против състава на Верона, надделявайки с резултат 3:1 на стадион “Маркантонио Бентегоди” в последния дуел от неделната стратегия на 36-ия кръг в Серия "А ". Давиде Фараони откри в 38-а минута. Сандро Тонали изравни в последната секунда на първата част. Тонали още веднъж беше воин, давайки задатък на своя отбор в 49-а минута. Алесандро Флоренци реши безусловно всичко четири минути преди края на мача.

“Ибра сподели нещо отлично: “Всички помнят играчите на Милан, които са печелили купата или Шампионската лига. Ако и ние желаеме да бъдем запомнени, имаме още три мача, с цел да го направим”, описа Пиоли.

Обичам футболистите си, тъй като виждам какъв брой старания поставят всеки ден. Доволни сме от успеха, само че знаем, че идващият мач няма да е по-лесен. Не поведохме в първите 25 минути, само че това не ни изнерви, тъй като усещахме, че играем добре. Вярваме в себе си, което доста ни оказва помощ.

“Тонали е млад, само че доста мощен. Още на втория ден от подготовката заявих, че той е изцяло друг футболист спрямо предишния сезон. Много от момчетата са млади и занапред натрупат опит на най-високо равнище. Справяме се отлично, само че още нищо не сме постигнали. Преди време Тонали ми показа, че без значение от сравненията с Андреа Пирло, той оприличава стила си повече на този на Дженаро Гатузо. Ако прибавим и нещо от играта на Даниеле Де Роси, Сандро ще е приключен футболист”, разяснява Пиоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР