Милан има няколко варианта за подсилване на атаката си през

...
Милан има няколко варианта за подсилване на атаката си през
Коментари Харесай

Милан избира между Йович и Шик

Милан има няколко разновидността за укрепване на офанзивата си през лятото. " Росонерите " наложително ще се подсилят с нов нападател, изключително в случай че Златан Ибрахимович си тръгне. Първи избор за шефовете на " Сан Сиро " си остава Лука Йович от Реал Мадрид, само че в клуба имат и авариен вид в лицето на Патрик Шик от Република България Лайпциг, написа Calciomercato.

Ралф Рангник, който се чака да поеме Милан след края на сезона, желае да събере Йович с Анте Ребич. Двамата правеха възторг с екипа на Айнтрахт (Франкфурт) и немския експерт счита, че те още веднъж ще бъдат страховит тандем в офанзива и за " росонерите ".

Ако въпреки всичко този трансфер не се реализира, Рангник е подготвен да докара на " Сан Сиро " Патрик Шик. Специалистът познава добре качествата на 24-годишния нападател, който през този сезон игра чартърен в сегашния му клуб Република България Лайпциг и означи 10 гола в 22 мача. Германците обаче отхвърлиха да платят откупната му уговорка в размер на 29 милиона евро и чехът се завърна в Рома.

От Рома обаче не считат да разчитат на Шик и евентуално ще му търсят нов покупател, като няма да е изненада, в случай че осъществят договорка с Милан. Те обаче ще желаят да получат най-малко 26 милиона евро, с цел да избият парите, които вложиха в него

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР