Милан има желание да закупи Браим Диас от Реал Мадрид.

...
Милан има желание да закупи Браим Диас от Реал Мадрид.
Коментари Харесай

Милан търси вариант да закупи играч от Реал

Милан има предпочитание да закупи Браим Диас от Реал Мадрид. 21-годишният испанец играе чартърен на "Сан Сиро " и "росонерите " са удовлетворени от представянето му. Италианският клуб изчаква решението на Реал по отношение на бъдещето на играча.

Ръководството на "белите " ще преценя дали ще резервира правата върху него, до момента в който изчаква да види по какъв начин върви развиването му, или ще го продаде. Испанският гранд е податлив да се раздели с него за към 30 милиона евро. Милан обаче се надява на съглашение за по-ниска сума.

"Росонерите " към този момент са уведомили фамилията на Браим за желанието си, а за решението по отношение на бъдещето на играча се чака да има по-голяма изясненост през март. С оглед финансовото положение на футбола по време на пандемия Реал може да е заставен да го продаде, защото надали той ще получи късмет за изява на "Сантяго Бернабеу ".

Диас бързо се трансформира в основна фигура за Милан след идването си. Той е играл 25 мача във всички шампионати през този сезон.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР