Милан и Ювентус продължиха към четвъртфиналите за Купата на ИталияОтборът

...
Милан и Ювентус продължиха към четвъртфиналите за Купата на ИталияОтборът
Коментари Харесай

Милан и Ювентус продължиха към четвъртфиналите за Купата на Италия

Милан и Ювентус продължиха към четвъртфиналите за Купата на Италия
Отборът на Милан и Ювентус се класираха за четвъртфиналите за Купата на Италия.,,Росонерите “ победиха с 2:0 след продължения отбора на Сампдория в Генуа и продължиха към идната фаза на конкуренцията. В воин за възпитаниците на Дженаро Гатузо се трансформира влезлия като запаса на мястото на Гонсало Игуаин Патрик Кутроне, който в границите на шест минути осъществя двата гола за гостите.

Иначе дуелът се разви по равносилен метод, като и двата тима имаха своите шансове за попадение, само че не ги материализираха. Така се стигна до продължения, в които резервата Кутроне обезпечи триумфа на Милан. Първо Андреа Конти асистира в 102-та минута за първия гол на нападателя, а при започване на вторите 15 минути Хакан Чалханоглу подаде на младия гений, който с хубав удар не остави шансове на Рафаел.

В друга среща от осминафиналите настоящият четирикратен притежател на Купата на Италия Ювентус продължи отбраната на трофея след обикновен триумф с 2:0 при гостуването на Болоня. Двубоят стартира по отличен метод за,,Старата госпожа “, който поведе след девет минути игра. Точен бе Федерико Бернардески. Гостите направляваха събитията на терена, само че по този начин и не съумяха да затвърдят успеха до края на първата част.

Скоро началото на второто полувреме въпреки всичко младият нападател Мойс Кийн оправда гласуваното доверие от страна на наставника Масимилиано Алегри с попадение в 49-та минута. Малко след час игра той бе сменен от огромната звезда на торинци Кристиано Роналдо. До края на мача не се стигна до нови голове и по този начин Ювентус се класира за четвъртфиналите на шампионата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР