Милан и Манчестър Юнайтед зарадваха всички зрители с продукцията си

...
Милан и Манчестър Юнайтед зарадваха всички зрители с продукцията си
Коментари Харесай

"Милан" и "Манчестър Юнайтед" сътвориха великолепно шоу с 26 дузпи

" Милан " и " Манчестър Юнайтед " зарадваха всички фенове с продукцията си в " International Champions Cup ", завършвайки 1:1 в постоянното време и 9:8 в интерес на " алените дяволи ". Англичаните към този момент имат две точки в актива си, а " росонерите " получават една.

Треньорът на " Милан " Дженаро Гатузо заложи на огромна част от титулярния си състав от предишния сезон, до момента в който Жозе Моуриньо към момента е лишен от футболистите, взели присъединяване на международното състезание и заложи на по-неопитни играчи в средата на терена, където действаха Скот Мактоминей, Андреас Перейра, Андер Ерера и Аксел Туанзебе.

" Манчестър Юнайтед " поведе в резултата в 11-тата минута, когато Алексис Санчес беше изведен от Хуан Мата и преодоля Джанлуиджи Донарума. Отговорът на италианците не закъсня и в 15-тата минута Сусо се възползва от превъзходен пас на Леонардо Бонучи, с цел да изравни. До края на първото полувреме Хакан Чалханоглу и Сусо се грижеха за това офанзивите на " Милан " да бъдат забавни, само че Патрик Кутроне по този начин и не стигна до чиста обстановка. Пред вратата на Донарума имаше напрегнати моменти, само че не и задоволително изстрели, които да затруднят стража.

През второто полувреме двата тима понижиха темпото, а присъединилите се футболисти не покачиха качеството на мача. Едва в края Фабио Борини изправи хората на крайници като удари греда от дребен ъгъл. Стигна се до дузпи, които бяха най-голямото шоу в срещата.

Двата отбора си извършиха общо 26 дузпи, при които следваха поредици от пропуснати, а по-късно и от вкарани. Стигна се до там, че вратарите си извършиха дузпи като този на " Юнайтед " Жоел Перейра пропусна, а Пепе Рейна вкара своята. В последна сметка, Франк Кеси с ужасяваща паненка трансферира вратата и даде успеха на " Манчестър " с 9:8.

В идващия си мач " Милан " среща " Тотнъм ", а " Манчестър Юнайтед " ще играе дербито на Англия против " Ливърпул " на американска земя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР