Милан и Интер ще изградят нов стадион в близост до

...
Милан и Интер ще изградят нов стадион в близост до
Коментари Харесай

Интер и Милан строят нов стадион, бутат Сан Сиро

Милан и Интер ще изградят нов стадион наоколо до митичния Сан Сиро, който италианските колоси разделят сега, заяви президентът на " росонерите " Паоло Скарони за организация АНСА. " Ще построим нов " Сан Сиро " наоколо до остарелия. Той ще бъде съборен и на негово място ще има нови здания ", сподели той. Скарони приказва в Лозана, където МОК разгласи Милано и Кортина д Ампецо за хазаин на зимните олимпийски игри през 2026-а година.
" Ще бъде ужасно да открием олимпийските игри на новия стадион ", добави Скарони. Кметът на града Джузепе Сала добави: " Именно това планираме - Милано да открие Игрите на новия стадион ".

Новият стадион ще бъде с потенциал 60 хиляди фенове като ще има преместваема естрада за още 5000 места, която ще е предопределена за концерти. В момента Сан Сиро побира 80 хиляди души.

Милан играе своите домашен мачове на " Сан Сиро " от отварянето на оборудването през 1926, до момента в който Интер се реалокира на стадиона 19 години по-късно. Впоследствие оборудването одобри и мачове на националния тим на Италия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР