Милан е провел разговори с представители на Антонио Конте, твърдят

...
Милан е провел разговори с представители на Антонио Конте, твърдят
Коментари Харесай

Милан преговаря с Конте

Милан е провел диалози с представители на Антонио Конте, настояват италиански медии. “Росонерите” имат предпочитание мениджъра на Челси да поеме отбора през лятото. Италианският гранд уволни Винченцо Монтела през вчерашния ден, откакто нулево тъждество с Торино остави тима на седмо място в класирането. След огромна селекция през лятото на “Сан Сиро” имаха огромни упоритости за този сезон, само че възможностите им да се завърнат в Шампионската лига на този стадий наподобяват минимални.

Клубът назначи Дженаро Гатузо за заместител на Монтела, само че подписа контракт с него до лятото, като има предпочитание да вземе по-опитен ментор за непрекъснат треньор, като Конте е цел номер 1. Директорът на “росонерите” Масимилиано Мирабели е приказвал с представители на мениджъра по-рано този месец, до момента в който е бил в Лондон за контролата на Англия против Бразилия.

Въпреки че изведе Челси до купата в първия си сезон, бъдещето на Конте на “Стамфорд Бридж” е неразбираемо. 48-годишният ментор се скара с Диего Коща и бе неудовлетворен от лятната селекция, като непрекъснато има клюки, че желае да се завърне в родината си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР