Милан допусна втора поредна болезнена загуба. След разгромното 0:3 срещу

...
Милан допусна втора поредна болезнена загуба. След разгромното 0:3 срещу
Коментари Харесай

Пиоли: Червеният картон обърна мача

Милан позволи втора поредна мъчителна загуба. След разгромното 0:3 против преди няколко дни, " росонерите " отстъпиха трагично с 1:2 на градския си противник в дербито от четвъртфиналите за Купата на Италия. Преломният миг се оказа аленият картон на. Шведът откри резултата за Милан, само че след почивката остави отбора си с човек по-малко и съгласно старши треньора това внезапно е наклонило везните в интерес на противника.

" Разочароващо е, че отпаданем, тъй като имахме упоритости в шампионата и искахме да го спечелим. И през днешния ден показахме, че сме мощен тим, само че в понижен състав стана доста мъчно ", съобщи след мача Пиоли.

The Coach and Ttruanu's post-match reactions

Le dichiarazioni post- del Mister e di Ttruanu
— AC Milan (@acmilan) " Не знам какво си споделиха Ибрахимович и Лукаку. Двамата са зрели хора, само че във футбола се случват такива неща. Тази обстановка оказа въздействие и жълтият картон на Златан докара до червен след почивката. При втория картон той извърши нарушаване, воден от желанието да помогне в отбрана. Нещата се усложниха за нас, а и нарушаването за дузпата беше доста наивно ", продължи треньорът на " червено-черните ".

" Въпреки всичко, след тази загуба съм доста по-позитивно надъхан за бъдещето ни, в сравнение с след дуела против Аталанта. Мачът беше равносилен, огромната разлика пристигна от аления картон. Ако бяхме 11 против 11 и при 1:0 за нас, всичко можеше да се случи ", сподели още Пиоли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР