Милан Борян - от вчера това име е може би

...
Милан Борян - от вчера това име е може би
Коментари Харесай

"Бог е на небето, на вратата - Борян"

Милан Борян - от през вчерашния ден това име е може би най-споменаваното в прилежаща Сърбия. Вратарят на " Цървена звезда " още веднъж влезе в ролята на избавител на своя тим и обезпечи място на " звездашите " в плейофите за влизане в групите на Шампионска лига.

След като през предишния сезон сръбският гранд дебютира в шампионата след обновяването на регламента и даже съумя да реализира победа над бъдещия първенец " Ливърпул " и тъждество с " Наполи ", опиянението от европейските мачове наподобява ще продължи. А то е най-сладко, когато не е реализирано по лесния метод. За два мача против " Копенхаген " " Звезда " мина през деветте кръга на пъкъла, с цел да се качи на седмото небе. И като че ли по време на това " пътешестване " вратарят Минал Борян беше най-големият оптимист.

Снимка: Reuters

31-годишният канадски национал от сръбски генезис беше хладнокръвен тъкмо, когато имаше потребност от него. При това за следващ път. " Бог е на небето, а на врата - Борян " е може би най-повтаряният израз в Сърбия. А и има за какво.

В лудия мач в Дания вратарят, роден в хърватския град Книн, емигрирал със фамилията си в Белгард и в последна сметка озовал се в Канада, за чийто народен тим играе, обра овациите! След като и двете срещи приключиха при резултат 1:1, дузпите трябваше да решат кой ще продължи напред.

Снимка: Getty Images

На подгизналия терен, който по-скоро приличаше на тресавище, в сравнение с оборудване, на което се играе футбол, вратарят избави 3 удара от бялата точка. При последния страстите взеха връх. Борян се съобщи в прегръдките на съотборниците си и празненствата започнаха.

" Има Бог! ", бяха първите думи на Борян след следващото достижение с екипа на " Цървена звезда ".



Поздравите заваляха по-късно. Очаквано най-горда беше брачната половинка му Снежана, който дълги години работеше като пресаташе на " безконечния зложелател " " Партизан ". На нея и на сина си Филип Борян посвети класирането напред.

" Сине, гордей се! Кажете ми кой е най-хубавият вратар! ", написа тя в обществените мрежи.
View this post on Instagram
MOJ SINE TI PONOSAN BUDI!!! Hajmo svi, ko je najbolji golman??? IDEMO moja!!! #myhero #thebestgoalkeeper #myhubby #lovehim #ideeeeemooooo #enjoyinglife #lovemylife #SB

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi) on Aug 13, 2019 at 2:00pm PDT

Тъй като самият Милан не е деен онлайн, точно красивата Снежана приемаше поздравления след мача.

" За по-добър не можеше да се омъжиш " и " Ти имаш също толкоз огромна заслуга, колкото Борян ", са единствено част от мненията на почитателите.

Снимка: Instagram

Иначе вратарят беше непретенциозен измежду постигнатото.

" Останах съсредоточен. Направихме добра подготовка и разбор на дузпите преди мача дружно с треньора Душан Гашич и въз основата на това избирах в кой ъгъл да се хвърля. Посвещавам триумфа на фамилията, брачната половинка и сина си. Те ми дават мощ. Целта ми беше да си вкарам моята дузпа. За другите не се притеснявах, знаех, че ще ги извадя! "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР