Мила, родна картинка :) Поредният комплексиран батка иска да плува

...
Мила, родна картинка :) Поредният комплексиран батка иска да плува
Коментари Харесай

Кола мина през плажа Перла и затъна в морето, Ангелкова глобява концесионера

" Мила, родна картинка:) Поредният комплексиран батка желае да плува с джипа, но морето не е до колене! " Под това изложение през днешния ден журналистът Иво Никодимов разгласява фотография, а по-късно - и видео, от които се вижда по какъв начин автомобил необезпокоявано е минал през плажа Перла в Приморско, измежду всички летовници, и е заседнал в пясъка там, където се плискат вълните на морето.

" Ето го батката с джипа и на видео. От през днешния ден е случката на Плаж Перла! " - добавя Никодимов и разгласява следното видео:



Часове след видеото, което за малко доби необятна известност, туристическото министерство се сезира, а пресцентърът му разгласи, че по заповед на министър Николина Ангелкова концесионерът ще бъде санкциониран, в случай че бъдат открити и други нарушавания, договорът ще бъде преустановен.

Министерството на туризма работи в съдействие с всички оторизирани институции и контролни органи и приканва навреме да бъде осведомено при всевъзможни подозрения за осъществяване на непозволени дейности на територията на морските плажове, се споделя още в известието.

Оттам разгласяват и телефон и имейл, на които могат да се подават сигнали: 02/ 90 46 833, [email protected].
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР