Мила Роберт и Андреа Банда Банда правят това, което умеят

...
Мила Роберт и Андреа Банда Банда правят това, което умеят
Коментари Харесай

Мила Роберт за приключението, наречено живот, и любовта към непознати мъже зад океана

Мила Роберт и Андреа Банда Банда вършат това, което умеят най-добре - да беседват за живота, душата, гаджетата и всичко останало, в новия епизод на поредицата на Vbox7 - PODCAST7.

Мила е несъмнено едно от най-ярките и артистични девойки в родния шоубизнес сега. Съвсем неотдавна показа новия си албум "Еготрип ", който се е появил от объркаността в живота на Мила. Любовите са я объркали в допълнение, а в нейната глава "така или другояче е ваучър ", шеговито признава тя пред Андреа. Винаги пръска положителна сила и евентуално бихте си помислили, че всичко ѝ се случва ей по този начин, само че ще сгрешите. Младата певица се бори за всичко и съумява.

Разкрива, че се намира в забавен интервал от живота си, който обгръща битката сред детето и възрастния човек. Почти всеки от нас може да се преоткрие в възприятията и мислите ѝ, а таман по тази причина този албум е толкоз прекрасен (и към този момент може да бъде слушан в музикалните платформи).

Мила се самоопределя като остаряла душа, само че се оправя с модерността на 21 век. И въпреки всичко признава, че колкото и цветни и забавни да са те, човек въпреки всичко може да се депресира, виждайки фотосите на "перфектно изглеждащите " хора:

"Отварям си Instagram и се депресирам, само че си споделям, че си имам собствен живот, би трябвало да се оправям. Не гледай в непознатата чиния! Така си приказвам. "

Перфектният мъж за Мила би трябвало да има артистичност, да е добър с всички, да се вижда от всички, да се облича добре, няма обеци и пръстени, да кара кола, само че в случай че не може – да няма комплекси, че ще го вози жена.

Усмихнатата млада дама прибавя, че душевният мир е доста значим във всяко отношение, само че пък от време на време всичко се срутва за секунди, а проблемите стартират да валят, само че даже тогава човек би трябвало да откри баланс.

Вижте целия прям диалог сред Андреа и Мила във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР