Микрофонът, хвърлен от Cardi B на фен, се продава за близо $100 000 на търг

...
Микрофонът, който Cardi B хвърли по непокорен фен миналия месец
Коментари Харесай

Микрофонът, който Cardi B хвърли по непокорен фен миналия месец в Лас Вегас, сега струва много повече от преди, продавайки се за почти $100 000 във вторник в eBay аукцион.

Микрофонът първоначално беше пуснат за продажба от Скот Фишър, собственик на The Wave Inc, базирана в Лас Вегас аудио продуцентска компания, която предостави звуково оборудване на Drai's Beachclub в деня на инцидента, според Фишър.

Той каза пред CBS News, че неговата компания, която предоставя аудио поддръжка на много нощни клубове, предоставя аудио оборудване на Drai's от тържественото им откриване в хотел Cromwell преди повече от девет години.

жалба на полицията за инцидента, но Cardi B не беше обвинен.

В крайна сметка Фишър си върна микрофона и го пусна на търг, като задели приходите на две благотворителни организации: Friendship Circle Las Vegas и Wounded Warrior Project.

Той каза, че е успял да потвърди, че микрофонът, Shure AD2 Axient Digital, всъщност е бил пуснат в тълпата поради начина, по който е бил етикетиран и синхронизиран със слушалката на Cardi B.

" Стандартна процедура е да маркирате всички микрофони и системи в ушите към кого „отиват“ преди звуковата проверка, за да сте сигурни, че същият човек получава правилните елементи по време на шоуто“, каза Фишър пред CBS News. Освен това „можехте да видите бяла лента върху микрофона на Cardi B във всички видеоклипове и по това разбрахме кой микрофон е неин.“

Фишър каза, че е проверил микрофона и по трети начин – проверявайки с Звуковият техник на Drai да потвърди етикетирането на микрофона — „основен“ —  както и приемника, с който е синхронизиран.

Според списъка на микрофона в eBay той все още работи и ще бъде даден на купувача с писмо от Fisher, удостоверяващо автентичността на микрофона, както и персонализирана витрина от компания, която доброволно направи такава, след като чу за продажбата на микрофона.

Повече от 120 души са наддавали за артикула.

Фишър каза, че въпреки че е очаквал микрофонът да събере някои оферти, той никога не е предполагал, че „позорът на хип-хопа“ ще се продаде за близо $100 000. Марката и моделът на този микрофон, който не е хвърлен от Cardi B, обикновено се продава на дребно за близо $1000.

"Надявах се да достигне $5000, но отново нямах представа", каза собственикът на малък бизнес . „Прецених, че ще привлече известно внимание в национален мащаб, но количеството на отразяването в новините беше зашеметяващо.“

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР