Микробус “Мерцедес Спринтер блъсна каруца и уби на място двама

...
Микробус “Мерцедес Спринтер блъсна каруца и уби на място двама
Коментари Харесай

Микробус уби двама роми в каруца

Микробус “Мерцедес Спринтер ” блъсна каруца и умъртви на място двама роми. Тежката злополука стана към 20 часа в събота на първокачествен път №-5 от Казанлък към прохода Шипка.

Близо до Крънското ханче ромите с натоварената със плява талига излезли ненадейно на пътя. Там били пометени странично от микробуса с 48-годишен гражданин на град Шипка. На място починали двама мъже на 42 и 32 години от село Крън. Водачът на буса и различен 45- годишен мъж от град Шипка, който пътувал на предна дясна седалка, получили контузни рани и охлузвания. Прегледани са на място от екип на Спешна помощ, дошъл от Казанлък. Шофьорът на лекотоварния автомобил е тестван за алкохол и опиати, резултатите са негативни.

На мястото на злополуката се събрали към 40 роми от Крън. Те оплаквали своите починали близки, само че до вълнения и саморазправи не се е стигало, прецизираха от полицията в Стара Загора.

При различен случай с микробус пострада тежко 69-годишна жена в Разград. Пешеходката С. С. била прегазена на улица “Ветеринарна ”, до момента в който лекотоварният автомобил “Пежо Партнер ”, ръководен от 42-годишния А. А. правел маневра на заден ход. Пострадалата била откарана в болничното заведение в Разград с черепно-мозъчна контузия, оток и кръвоизлив. Животът є е в заплаха.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР