Микел Артета ще получи големи средства, за да подпомогне укрепването

...
Микел Артета ще получи големи средства, за да подпомогне укрепването
Коментари Харесай

Арсенал е готов да подкрепи Микел Артета като шест идентифицирани цели и пет звезди могат да напуснат

Микел Артета ще получи огромни средства, с цел да подкрепи укрепването на ударната си мощ след отпадането на Арсенал от Шампионската лига.

Шефът на " артилеристите " Артета следи голямо усъвършенстване в положението на клуба и към момента се бори за купата, до момента в който отпадането им от Европа беше на първия им четвъртфинал в Шампионска лига от 14 години. Поражението с два мача от Байерн Мюнхен се сведе до фини маржове и Арсенал в този момент гледа на нов нападател и крило като на приоритет през трансферния прозорец това лято.

Арсенал следи централния нападател на Спортинг Лисабон Виктор Гьокерес, нападателя на Република България Лайпциг Бенджамин Сеско и са дългогодишни фенове на Александър Исак, само че Нюкасъл надали ще продаде. Крилото на Уулвс Педро Нето е отпред в техния лист с евентуални необятни играчи, само че те също са проучили крилото на Атлетик Билбао Нико Уилямс.

Арсенал също желае полузащитника на Реал Сосиедад Мартин Зубименди като част от тяхното възобновяване и нов сътрудник на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР