Микел Артета се надява, че Мартин Одегаард и Букайо Сака

...
Микел Артета се надява, че Мартин Одегаард и Букайо Сака
Коментари Харесай

Две звезди на Арсенал са готови за късен фитнес тест, тъй като Микел Артета предоставя актуална информация за контузията на Байерн Мюнхен

Микел Артета се надява, че Мартин Одегаард и Букайо Сака ще бъдат задоволително здрави, с цел да играят за Арсенал против Байерн Мюнхен, само че дуото ще се сблъска със забавяне оценка.

Артилеристите пътуват до Алианц Арена с вярата да си обезпечат място на полуфинала на Шампионската лига, откакто страните приключиха наедно 2-2 на стадион Емирейтс преди седмица. Те ще се надяват да вземат допустимо най-силен тим в мач, който може да им помогне да дефинират сезона им.

Капитанът на Арсенал Одегард трябваше да бъде сменен при провалянето на тима на северен Лондон от Астън Вила през уикенда, като Артета удостовери след мача, че норвежкият национал е зародил проблем. Полузащитникът обаче тренира във вторник.

Сака претърпя удари през последните седмици и беше видян да накуцва в заключителната фаза на загубата от Вила Парк. Английският национал също тренира в Лондон Колни, преди да замине за Германия.

„ Надяваме се [те да могат да играят] “, сподели Артета на пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР