Микел Артета има всички нужни качества, за да бъде мениджър

...
Микел Артета има всички нужни качества, за да бъде мениджър
Коментари Харесай

Венгер подкрепи Артета: Има всички качества да води Арсенал

Микел Артета има " всички нужни качества ", с цел да бъде управител на Арсенал, съобщи Арсен Венгер, който напуща лондончаните след 22 години работа в клуба. Според английските медии, точно Артета е главен любимец за идващ управител на тима, когато постът стане незает.

" Той има всички нужни качества за работата и аз имам вяра, че е един от любимците за нея. Артета беше водач и обичаше футбола. Той познава клуба, знае какво е значимото за него и беше негов капитан ", сподели Венгер в изявление за beIN Sports.

" Оставям след себе си доста хора с богат опит като Стийв Боулд, който има шест години като треньор, и Йенс Леман също. Някои други от екипа ми напуснаха, за жалост. Артета пък беше и помощник при Гуардиола, а това е показателно ", добави французинът.

" Не желая да въздействам на решението, тъй като е доста значимо управлението да направи справедлив избор. Когато го създадат, ще ги поддържа. Ако бяха потърсили мнението ми, щях да го дам. Те обаче не го направиха и това смъква голям товар от раменете ми ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР