Мика Стоичкова се превърна в една от най-интересните дами в

...
Мика Стоичкова се превърна в една от най-интересните дами в
Коментари Харесай

Мика Стоичкова подхвана нов бизнес и защо се завърна в София

Мика Стоичкова се трансформира в една от най-интересните дами в онлайн пространството. Наскоро тя отговори на въпроси на почитатели, от които разбрахме, че очевидно дъщерята на Камата е решила да се върне за малко по-дълго време в България, тъй като е стартирала личен бизнес.

Голямата щерка на Христо Стоичков се е открила на този стадий в България, откакто дълги години живя в Барселона и Маями. Припомняме, че точно там тя изживя огромно любовно отчаяние около раздялата с бащата на щерка си - Айкут.

Виж още: Момчето с халата и яките надписи: Защо се снима в този тип и за скандалните му фрагменти с Азис 

Новият бизнес на Мика е много забавен и нехарактерен за множеството хора. Красавицата е решила да започва произвеждане на водка, която всекидневно популяризира из профилите си в обществените мрежи. Мика е казвала, че алкохолната напитка е направена от най-чистата изворна вода от връх Вихрен. Същевременно първородната дъщеря на Камата менажира и стилния бранд на татко си, който е за спортни артикули.

Освен с всичко това, Мика се е заела и с друго доходоносно занятие - тя разпродава старите си облекла като за задачата даже е основала страница във Facebook. От фотосите се вижда, че тоалетите й са съвършено непокътнати, а множеството са на цени сред 20 и 40 лв..

Виж още: Екзотична, красива и борбена: Семира от " Игри на волята " отвън шоуто

Изображение: https://www.instagram.com/mstoitchkov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР