Мика Стоичкова има много роли - на инфлуенсър, на бизнес

...
Мика Стоичкова има много роли - на инфлуенсър, на бизнес
Коментари Харесай

Как променя майчинството? Мика Стоичкова с мило признание, разказа и за тежък момент от 2020 г.

Мика Стоичкова има доста функции - на инфлуенсър, на бизнес дама, на любяща щерка... Но най-важната и онази, която най-вече ѝ отива, е тази на майка. 

Виж още: За Луиза Григорова 3 март е двойно по-специален и значим, трогна със фотография и обръщение

Пред NOVA дъщерята на Христо Стоичков показа, че майчинството я е трансформирало напълно. Така тя през днешния ден е по-грижовна, по-внимателна към фамилията си, усеща се като цяло по-добър човек. Мика призна, че има и повече обич в себе си, която ѝ подсигурява, че няма какво да я събори прочувствено. 

Виж още: Пустинна роза: След Малдивите е ред на Дубай, Деси Цонева събира забележителен загар

Мика Стоичкова показа, че е разразяла пъпа на щерка си Миа на две. Дала половината на татко си, който го хвърлил на голф игрище в Маями. Но, както се споделя, кръвта вода не става и Мика към този момент вижда, че щерка ѝ рита футболната топка по-добре от момченцата. 

Но, с каквото и да реши да се захване Миа след години, Мика е безапелационна - ще я поддържа! За нея най-важното е щерка ѝ да пораства здрава и в здравословна среда.

Виж още: Прощъпалникът на Амая: Дъщеричката на Наум Шопов взе статоскопа, потегля по неговите стъпки

Мика показа още, че пандемията и локдауна са ѝ повлияли много душевен. Определи времената като сложни, въпреки че поради работата на татко си е привикнала да живеят по разнообразни точки на света. Най-трудно им било напролет, когато въпреки и да живеели на 5 минути един от различен, тя и щерка ѝ не могли да се виждат с Камата и брачната половинка му. 

Изображение: https://www.instagram.com/mstoitchkov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР