Мика, голямата дъщеря на легендата Христо Стоичков, обра точките с

...
Мика, голямата дъщеря на легендата Христо Стоичков, обра точките с
Коментари Харесай

Мика Стоичкова по бански: Показа новите си татуси

Мика, огромната щерка на легендата Христо Стоичков , обра точките с нова визия. Тя се появи единствено по горнище на бански, с което провокира куп мнения в обществените мрежи. Михаела е очевидно отслабнала и в топ форма, написа България Днес.

Освен това тя разкрива голям брой татуси на двете си ръце. Не е загадка, че футболната дъщеря има афинитет към рисунките по тялото и не счита да стопира дотук.

От няколко дни хубавицата е на отмора на езерото Комо в Италия. Мика пази ревноство персоналния си живот и рядко демонстрира козмпанията, с която пътува. След като се разведе с турчина Айкут Рамадан , тя по този начин и не е споделяла за нов мъж в живота си. По-рано през тази година обаче се появиха информации, че е намерила новата си обич.

Става въпрос за младия ортодонт от Плевен Виктор Ненчев. Той е по-млад от нея и има клиника в столичния квартал „ Стрелбище “.

Това лято тя почива и на Миконос, по-късно не пропусна да се разпише и по българското Черноморие. Мика бе на къмпинг в Лозенец, където посрещна и своя 34-ти рожден ден .   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР