Мижав интерес“ се превърна в култова фраза с непрекъснатите повтаряния.

...
Мижав интерес“ се превърна в култова фраза с непрекъснатите повтаряния.
Коментари Харесай

Панайот Панайотов: Направихме песен с „Мижав интерес“ с DJ Диан Соло и Криско

„ Мижав интерес “ се трансформира в паметна фраза с непрекъснатите повтаряния. Стана и щампа за фланелки и дори се роди ария. Тя е направена от DJ Диан Соло и Криско. Аз съм третият участник, само че моето присъединяване е минимум.

Това описа в студиото на Euronews Bulgaria артистът Панайот Панайотов.

Той сподели, че не е очаквал спорът му с Кичка Бодурова да провокира подобен интерес. „ Въпреки, че ние имаме едни проекти за себе си, Всевишния имам напълно други проекти за нас “, добави той по този мотив. За 47 години на сцената подобен интерес в никакъв случай не е имало към неговите песни. Един дребен скандал е провокирал тази дискусия. „ Може да не ви се има вяра, само че ние в никакъв случай не сме се карали. Просто изяснявахме едни връзки сред нас, такива каквито стават да кажем всеки месец по едно в шоубизнеса “.

 
Ако се откри продуцент, който ни предложи взаимно присъединяване с Кичка Бодурова, аз ви подсигурявам, че никой от нас няма да откаже.
Панайотов сподели и че ще има клип на песента „ Мижав интерес “. По мотив на разнопосочните реакции от публиката, той посочи, че е бил поканен в този опит и „ веднага като има танц и ваучър, аз съм там “.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР