Миии-ррр-но пред промяната на ген. Румен Радев! За пооо-чест! Някой

...
Миии-ррр-но пред промяната на ген. Румен Радев! За пооо-чест! Някой
Коментари Харесай

Рекомунизация, римейк на статуквото, секънд-хенд дефиле на провалени министри…

Миии-ррр-но пред смяната на ген. Румен Радев! За пооо-чест!

Някой перверзен разум и инертен социопат е решил да  изпрати на дебатите за стопанска система и енергетика: Румен Овчаров, Румен Гечев, Драгомир Стойнев, Трайчо Трайков.

Ура! Продължаваме напред по пътя обратно. Подмяната е обезпечена.

Това е безумна загуба на време - за какво би трябвало Кирил Петков и Асен Василев, водачи на “Продължаваме смяната ”, да дебатират с някогашни министри - не е ли по-логично напряко да извикат началниците им, някогашните министър-председатели: Жан Виденов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски и Бойко Борисов?!

В този подтекст предлагам, в 15:00 ч., на дебатите по бранш “Правосъдие ”, от страната на Българска социалистическа партия да се яви Сотир Цацаров, а от страната на “Демократична България ” - Иван Гешев.

Рекомунизация, римейк на статуквото, секънд-хенд дефиле на провалени министри… по какъв начин да назовем тази скандална манифестация под мотото “Промяна, честност, експертност ”?!

… Добри хора, добре да помислим - посредством Българска социалистическа партия и Демократична България, президентът Радев дали не проваля за следващ път съставянето на постоянно държавно управление, с цел да ръководи още неговият длъжностен кабинет?!

Защото той би трябвало да е наясно, че не може да командва Кирил Петков и Асен Василев по този начин, както командва Стефан Янев и Бойко Рашков.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР