Михайлов паднал на колене пред сексбомбата и я попита дали

...
Михайлов паднал на колене пред сексбомбата и я попита дали
Коментари Харесай

Николета и Ники М. се сгодиха! Лозанова се хвали с пръстен за 50 бона


Михайлов паднал на колене пред сексбомбата и я попита дали ще се ожени за него. Лозанова без да се замисля, изстрелва заветното „ да “. Пръстенът, който Ники М. подарява на Николета е с голям диамантен камък. Цената на скъпарското украшение сигурно надвишава 50 000 лв.. То е правено по поръчка от една от най-известните марки в международен мащаб.

НиЛо към този момент гордо носи пръстена на лявата си ръка и се зарича, че в никакъв случай няма да го смъкна. Михайлов младши взема решение да направи предлагането, до момента в който двамата са на сантиментална отмора в тузарския курорт Пунта Кана в Доминикана.

Ники изненадва по идеален метод своята обичана. Води я в градината на ресторант, нает особено за двамата. Заведението е украсено празнично, само че Лозанова не подозира за какво. Точно преди да седната на масата си, Михайлов прави най-важната крачка в живота си и вади големия диамантен пръстен.
Николета не пропусна да се похвали с бижуто в обществените мрежи, а приятелките на силиконката за няколко часа я заринаха с поздравления, написа „ България през днешния ден “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР