Михаил Станчев, който през юни 2018 година застреля хазартния бос

...
Михаил Станчев, който през юни 2018 година застреля хазартния бос
Коментари Харесай

Убиецът на Миджурина призна вината си, искат му огромна кръвнина

Михаил Станчев, който през юни 2018 година простреля хазартния необут Коста Николов-Миджурина и простреля някогашната си другарка Симона Тодорова, изпаднала в кома за повече от две седмици, призна виновността си при започването на наказателния развой в Бургаския областен съд, оповестява " Флагман ".

На разпоредителното съвещание Станчев пожела кратко правосъдно разследване с цялостното признание на виновността си и потребление на опцията за съкращаване на присъдата си с 1/3.

Той е обвиняем по чл.116 и го грози присъда от 20 до 30 години затвор. Съдебната процедура в сходни случаи сочи, че наказванията при признание на виновността са към 20 години.

Симона Тодорова, която оцеля по знамение при стрелбата и през днешния ден живее втори живот, не откри сили да се изправи очи в очи с против Станчев.

Пред правосъдният състав през днешния ден тя бе заявила, че желае да бъде конституирана като цивилен просител и претендира за обезщетение от 70 хил.лева.

Семейството на Коста Николов също предявиха цивилен иск против Михаил Станчев. Тримата му законни наследници претендират за общо 350 хиляди лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР