Михаил Станчев, който през юни 2018 година застреля хазартния бос

...
Михаил Станчев, който през юни 2018 година застреля хазартния бос
Коментари Харесай

Извънредно: Убиецът на хазартния бос Миджурина призна вината си, искат му огромна кръвнина

Михаил Станчев, който през юни 2018 година простреля хазартния необут Коста Николов-Миджурина и простреля някогашната си другарка Симона Тодорова, изпаднала в кома за повече от две седмици, призна виновността си при започването на наказателния развой в Бургаския областен съд, оповестява "Флагман ".

На разпоредителното съвещание Станчев пожела кратко правосъдно разследване с цялостното признание на виновността си и потребление на опцията за съкращаване на присъдата си с 1/3.

Той е обвиняем по чл.116 и го грози присъда от 20 до 30 години затвор. Съдебната процедура в сходни случаи сочи, че наказванията при признание на виновността са към 20 години.

Симона Тодорова, която оцеля по знамение при стрелбата и през днешния ден живее втори живот, не откри сили да се изправи очи в очи с някогашния против Станчев.

Пред правосъдният състав през днешния ден тя бе заявила, че желае да бъде конституирана като цивилен просител и претендира за обезщетение от 70 хил.лева.

Семейството на Коста Николов също предявиха цивилен иск против Михаил Станчев. Тримата му законни наследници претендират за общо 350 хиляди лв..

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР