Михаил Мишустин помоли действащите министри дори в краткия преходен период

...
Михаил Мишустин помоли действащите министри дори в краткия преходен период
Коментари Харесай

Мишустин поиска от министрите на Медведев да не спират да изпълняват задълженията си

Михаил Мишустин помоли настоящите министри даже в късия временен интервал да се съсредоточат върху осъществяването на обръщението на президента Владимир Путин, написа вестник „ Российская газета “. Той даде обещание да разиска по-нататъшната работа на държавното управление с новия състав в близкото бъдеще.
Малко по-рано новоназначеният министър председател дойде в офиса на правителтсвото, където за първи път се срещна със своя предходник, заместник-председателят на съветския съвет за сигурност Дмитрий Медведев. В продължение на един час те разговаряха лице в лице в кабинета на премиера, след което се срещнаха с министрите, които на този стадий ще продължат да извършват отговорностите си, до момента в който президентът не назначи нов кабинет.
Дмитрий Медведев благодари на министрите от някогашния си кабинет за годините на взаимна работа. Всички те, акцентира той, се пробваха да изпълнят дилемите, сложени от президента и държавното управление.
" Все още има доста амбициозни цели, доста комплицирани и доста значими за страната ни ", сподели заместник-ръководителят на Съвета за сигурност, съобщи БГНЕС.
" Всеки от вас работи на своя пост извънредно съзнателно. Искрено желая да ви благодаря, че служихте на страната и работите в държавното управление на Руската федерация “, добави той.
Медведев изрази убеденост, че през интервала, в който министрите ще извършват отговорностите си, работата на кабинета ще продължи да се прави качествено, " както би трябвало да бъде в такива обстановки ".
" Те са естествени за всяка страна, не са нещо изключително. Те просто означават тези или други промени, които се случват в страната ", акцентира някогашният министър председател.
Той пожела на новото държавно управление и неговия водач оптимален триумф в постигането на техните цели.
" Работата в държавното управление е една от най-трудните действия " счита Дмитрий Медведев.
" Тази работа изисква оптималната отдаденост. Тя постоянно е доста сериозно оценена от хората, само че е извънредно значима “, добави той.
Настоящият началник на кабинета изиска от своя страна от министрите да продължат да правят качествено своите отговорности.
„ В близко бъдеще, след подобаващи съвещания и оповестяване състава на новия кабинет, ще се срещнем и ще ви разкажем всичко “, сподели Михаил Мишустин.
„ Най-важното нещо за днес е да се съсредоточим върху осъществяването на посланието на президента “, добави Мишустин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР