Михаил Мишустин официално е новият премиер на Русия. Държавната Дума

...
Михаил Мишустин официално е новият премиер на Русия. Държавната Дума
Коментари Харесай

Руската Дума утвърди Мишустин за премиер

Михаил Мишустин публично е новият министър председател на Русия. Държавната Дума утвърди назначението му, откакто през вчерашния ден президентът Владимир Путин издигна кандидатурата му след оставката на кабинета на Дмитрий Медведев.
За пръв път в историята одобряването на премиера на Руската федерация мина без нито един глас " срещу ", означи ръководителят на Думата Вячеслав Володин, представен от съветските медии.
Мишустин благодари на депутатите за доверието и даде обещание да поддържа връзка с Народното събрание и да сверява постоянно курса на държавното управление.
Преди гласуването, той показа пред Думата целите на бъдещото държавно управление. Мишустин увери, че страната разполага с всички източници за решение на дилемите, сложени от президента Владимир Путин, съобщи " Фокус ".
Според Мишустин, програмата на кабинета е стратегия за обществена правдивост и е насочена към хората. На първо място, грижата за децата, за фамилията, за увеличението на тяхното благосъстояние и за подобряването на качеството на живот, акцентира той. За осъществяване на обществените задължения, изложени в посланието на президента, ще са нужни 450 милиарда рубли, които са налични.
В сферата на стопанската система новият министър председател има упоритостта да усъвършенства капиталовия климат и да обезпечи дълготрайни средства за съветската стопанска система. Мишустин желае да се подтиква софтуерното развиване на стопанската система.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР