Михаил Миков не изключва възможността да се сформира мнозинство в

...
Михаил Миков не изключва възможността да се сформира мнозинство в
Коментари Харесай

Михаил Миков не изключва мнозинство в дясно в 45-то НС

Михаил Миков не изключва опцията да се образува болшинство в 45-то Народно заседание. Поне по линията ляво - дясно някогашният ръководител на Българска социалистическа партия вижда ясна опция за това, в случай че обаче Българска социалистическа партия се дефинира като ясна съпротива в ляво. " Не прескачам първия мандат, тъй като към момента не се знае и какво мисли втория мандат ", уточни Миков, съгласно който фрагментираният парламент демонстрира придвижване и безредие в дясно.

В студиото на Нова телевизия Миков дефинира " ИТН " като дясна групировка. Извадете от 240, 43-те депутати на Българска социалистическа партия и ще видите, прикани Михаил Миков. Според него обаче социалистическата партия не знае къде е, а би трябвало ясно и изрично да се дефинира в лявото пространство. В момента има едно болшинство от български гласоподаватели, които не са показани действително в Народното събрание. Но е ясно: " Хората са изморени да ги ръководи ГЕРБ. "

" Това е какво аз бих направил, само че какво ще стане в Българска социалистическа партия, аз не дефинирам ", съобщи Михаил Миков, критикувайки недиректно водача Корнелия Нинова. Това, което Миков знае, че за националния съвет в събота на " Позитано " 20 се предлага вид за решение: да се гласоподава срещу първия мандат, за втория, отвод от приемане на третия, само че да се гласоподава " за " вероятно получен от различен трети мандат.

Не може обаче механично да се събират гласове и брой мандата, поддръжка за което и да е държавно управление би трябвало да бъде поддръжка за политики. Важен е правилото, на който събираме гласовете. Не може логиката на митинга - " да махнем това " - да се приложи и към образуване на държавно управление, съгласно Миков, който акцентира, че там се гласоподава " за ".

За състава на новия парламент, Михаил Миков сподели, че той би трябвало да се огледа и като опит. Миков е обезпокоен от неналичието на подобен - " на огромна част от депутатите им е за първи път, а времето е такова, че желае бързо привикване ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР