Михаил Касабов е новият президент на БФС. Това обяви преди

...
Михаил Касабов е новият президент на БФС. Това обяви преди
Коментари Харесай

Михаил Касабов временно е избран за ръководител на БФС

Михаил Касабов е новият президент на БФС. Това разгласи преди броени минути Камен Костадинов пред събралите се публицисти, очакващи вести от провелия се през днешния ден Изпълком.

Досега Касабов заемаше поста вицепрезидент на Българския футболен съюз. По-рано през седмицата към този момент някогашният президент Борислав Михайлов подаде оставка, а късно нощес това стори и вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев. Именно Касабов ще наследи Михайлов, най-малко до избора на ново управление на българския футбол, осведоми Sportal.bg

,,Днес е един противен ден за мен. Искам да благодаря на Борислав Михайлов за направеното през последните години. Сега следва да изберем дата за нов Конгрес и да намерим нов старши треньор. Аз ще свикам Заседание на Изпълкома, на което да определим дата за Конгреса. Тогава господин Лечков ще направи изказване за новия селекционер. На идващия Конгрес аз няма да се кандидатирам за президент. Веднага след моето регистриране аз ще имам право за привикване на Изпълком. Знаете, че има периоди. По най-бързия метод ще бъде призован Конгрес'', показа Касабов на днешната конференция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР