Михаил Билалов, който стана международна звезда с ролята на мафиота

...
Михаил Билалов, който стана международна звезда с ролята на мафиота
Коментари Харесай

Актьорите от Под прикритие се събраха в нов сериал

Михаил Билалов, който стана интернационална звезда с ролята на мафиота Джаро в „ Под прикритие “, се съгласил да играе в различен сериал на Митовски, само че единствено против бартер, издадоха от продукцията.

Актьорът от няколко месеца е новият водещ на шоуто „ Стани богат “ и като подобен, към този момент е в областта на въздействие на различен продуцент – Нико Тупарев. Формално Билалов би трябвало да желае единодушие от Тупарев да се изявява на екран в друга продукция, изключително в случай че тя няма да е обвързвана с Българска национална телевизия. Михаил също така решил да изтъргува присъединяване си в новия сериал – споделил на Митовски, че ще играе в „ Ускорение “, само че единствено в случай че някои от сътрудниците му се съгласят да вземат участие в благотворителните издания на ТВ играта, писа „ Телеграф “.

В „ Ускорение “ Джаро няма да го играе мафиот, както в „ Под прикритие “, а ще бъде арбитър. Да не бъде разбойник било другото изискване, което той сложил на продуцентите. Ролята му няма да е основна, а епизодична.

Както към този момент стана ясно, в сериала присъединяване ще вземат звезди като Мариан Вълев и Александър Сано, с което Билалов към този момент си е партнирал на ТВ екрана, освен това много сполучливо. В кюпа ще влезе и Захари Бахаров, въпреки и с епизодична роля, и по този начин съставът на „ Под прикритие “ напълно ще стане цялостен.

Сюжетът ще се върти към другари, които са се събрали в София, с цел да вземат участие в незаконни гонки с коли и са изнудвани от всесилен мафиот.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР