Михаил Билалов кара последните си седмици като водещ на Стани

...
Михаил Билалов кара последните си седмици като водещ на Стани
Коментари Харесай

Уволниха Билалов заради Ники Кънчев

Михаил Билалов кара последните си седмици като водещ на " Стани богат ", твърди уеб страницата Лупа. Заради падналия рейтинг на надпреварата, Би Ти Ви в последна сметка реши да смени лицето на предаването - нещо, което обмисля повече от година. Най-невероятното е, че новият водещ в действителност е... остарелия! Според мълвата в Би Ти Ви, " Стани богат " отсега нататък ще се води от Ники Кънчев.

Кънчев е бил видян предходната седмица на няколко публични срещи в централата на малкия екран. Той е удостоверил пред свои близки, че е получил покана да се върна като водещ на " Стани богат ". Не е ясно обаче по какъв начин ще стане това, защото би следвало да има обвързващ контракт с Нова. Възможно е той към този момент да е изминал.
Реклама
Ники е споделил със свои сътрудници, че е отчаян от Нова телевизия, защото викторината, която води - " Голямото гонене ", нечаквано падна от ефир, макар че е имала много висок рейтинг. Журналистът не получил разумно пояснение от управлението за какво предаването пада. Обещали му, че ще е на екран с друго предаване, само че това по този начин и не се случило.

Последното оскърбление настъпило, откакто не го поканили за водещ на новогодишното предаване с Гала. Вместо опитният Кънчев, до звездата от " На кафе " застана футболиста Валери Божинов. Тогава Ники взел окончателното решение да си тръгне от медиата и да се причисли към Би Ти Ви, приемайки поканата отново да изгрее в " Стани богат " - предаването, което го направи известен.
Реклама
Кънчев бе лице на надпреварата при старта му на 12 май 2001 година в ефира на Нова телевизия. След като медиата не възобнови лиценза, " Стани богат " се завърна по БНТ1, само че с нов водещ - Михаил Билалов, защото по това време Ники Кънчев имаше действщ контракт с Нова и нямаше по какъв начин да води излъчвания и по двете малките екрани. В последна сметка, от 20 декември 2021 година " Стани богат " се излъчва по Би Ти Ви, отново водено от Билалов.

Първоначално публиката посрещна с еуфория новото лице, само че след това Михаил Билав зацикли и стартира да изнервя феновете. От Би Ти Ви обезверено търсят нов водещ най-малко от половин година, само че по този начин и не съумяват да намерят заслужен заместител. В последна сметка те канят Ники Кънчев, който явно е приел поканата.

Тъй като " Стани богат " се снима авансово, още най-малко 2 месеца ще се излъчват епизодите, снимани с Михаил Билалов. От началото на март обаче започват предаванията с Ники Кънчев. Смята се, че рокадата на водещите е дело на новия програмен шеф на Би Ти Ви Апостол Пенчев, който е окуражен до една година да направи Би Ти Ви още веднъж телевизия №1, вадейки я от летаргията. Тази пролет новия сезон на Би Ти Ви е много упорит, което сигурно ще усили доста гледаемостта й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР