Михаил Билалов е напът да стане милионер! Водещият на „Стани богат“

...
Михаил Билалов е напът да стане милионер!
Водещият на „Стани богат“
Коментари Харесай

Умопомрачителна заплата за водещия на „Стани богат“

Михаил Билалов е напът да стане милионер!
Водещият на „Стани богат“ Михаил Билалов изтегли шестица от тотото с тази работа. Актьорът прибира по една хилядарка на предаване. Простата сметка демонстрира, че за 22 работни дни той получава по 22 000 лева, писа Уикенд.

Джаро от „Под прикритие“ с 22 хилки на месец от „Стани богат“

Горе-долу същите пари той би получил и за роля в сериал на малкия екран, което обаче би му коствало доста повече време и труд. В „ Стани богат ” се снимат по няколко епизода дневно, не се изисква кой знае каква предварителна подготовка, както когато артистът влиза в роля, не се вършат доста повторения, нито се учат реплики наизуст.

В същото време в малкия екран не се тормозили да развържат кесията за шоуто, защото очаквали доста положителни резултати от него, настояват осведомени. Би Ти Ви популяризира интензивно „ Стани богат ” още от края на юли, когато бе оповестено, че е купила формата, който преди години потегли от Нова тв, а по-късно се излъчваше за малко и по Българска национална телевизия. Толкова дълга рекламна акция скоро не е правила нито една тв продукция.

Освен това комедията „ Татковци ” сътвори табиет на феновете, които търсят развлечение, да включват Би Ти Ви в 18 часа. Очаква се тази публика да се прелее към „ Стани богат ”, като в това време бъде привлечена и публиката, която обича излъчвания в въпроси.

Михаил Билалов е водещ на „ Стани богат ” от 2018 година, когато играта потегли по Българска национална телевизия. Той смени Ники Кънчев, който бе лице на шоуто в Нова тв, където то се излъчваше с известни спирания в продължение на цели 13 години – от 2001-а до 2014-а.

Заплатата на Джаро не е най-високата в родния шоубизнес. Преди пандемията звездите печелеха и доста по-солидни суми от своите изяви пред камера. Един от рекордьорите е починалият към този момент Стефан Данаилов, за който се говореше, че е взел 150 хиляди лв. единствено за един сезон на сериал, сниман за Би Ти Ви. За Юлиан Вергов се твърди, че е взимал цели 5 бона на епизод от сериалите, в които е взел участие. Според слуховете, самият Билалов е прибирал по 7000 лв. на епизод, когато се е снимал в „ Под прикритие ”.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР