Михаела Стойкова и благородните хора от нейния екип, вече 15

...
Михаела Стойкова и благородните хора от нейния екип, вече 15
Коментари Харесай

Кои са скритите таланти на България

Михаела Стойкова и благородните хора от нейния екип, към този момент 15 години влагат своето време и старания,за да дадатнадежда на тези деца, които са лишени от наставнически грижи. Тя съумява да приложи на процедура силата на думите " Аз имам вяра в теб! "

" Операция: Плюшено Мече " се занимава с най-голямата коледна акция за сбъдване на детски фантазии на възпитаници и младежи, които се намират в неравностойно състояние. Това включва деца, лишени от наставнически грижи, които са в риск, имат увреждания или произлизат от обществено слаби фамилии.

Преди 15 години сдружението започвакато гражданска доброволческа самодейност. С течение на времето организацията получава статут на " Сдружение в социална изгода ", което е съумяло да разпредили и сътвори над 83 456персонализирани дарове.

Сдружението има вяра, че е техен дълг да бъдат част от живота и бъдещето на тези деца. През 2017 година те стартираха Целогодишната менторска стратегия " Скритите гении на България ". Това е учебен план, който дава опция на надарени деца и младежи, които са лишени от наставнически грижи или се намират в риск, да получат обучение и да се осъществят професионално посредством влизане в университет.

Мисията на “Операция: Плюшено Мече ” във “Всичко е наред, единствено подкаствам ”!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР